Nyelvtanulás Máltán

Szeretnéd összekötni a szabadságot a nyelvtanulással?
Gyere nyelvet tanulni Máltára!

Amit az ügynökségünk biztosít számodra

  • a megfelelő nyelvkurzus és szállás kiválasztása
  • ingyenes reptéri transzfer a szállásra
  • ingyenes banki átutalás
  • állandó telefonos segítség az ott tartózkodásod alatt

Körbe utazhatod Máltát a barátaiddal. Jómagam is részt vettem egy három hónapos angol nyelvkurzuson. Felejthetetlen élményekre tettem szert, amelyekre egész életemben emlékezni fogok. Nagyon jól éreztem magam és bónuszként megtanultam angolul is. Az anyagi befektetés a hazaérkezésem után három hónap alatt megtérült. Jól ismerem Máltát, így az ott tartózkodásod folyamán bármikor felhívhatsz, fogok tudni segíteni.

Az iskola, amellyel együttműködünk, egy családi iskola, amely személyre szabottan foglalkozik a diákjaival. Könnyen találsz majd barátokat , akikkel aztán belevetheted magad a máltai éjszakába és az utazásba. A nyelvtanulás Máltán ugyanis nem csak a tanulásról szól, hanem az élményekről és a kalandokról is. Ajánlom meglátogatni Gozót és Cominót is, mert biztosan megéri.

Ne lepődj meg ha nem találkozol honfitársakkal az iskolában, ugyanis ez nagyon nagy előny a számodra. Amennyiben a nyelvtanulásod folyamán nem használod az anyanyelvedet, jóval gyorsabban fogsz majd haladni. Eljön az a pillanat, amikor természetesen minden fáradtság nélkül használod az angolt. Bulizz, tanulj, utazz, de mindig fókuszálj arra, hogy az angol nyelvet megtanulni utaztál Máltára! Minden, amit itt feltüntettem, azok a saját tapasztalataim a máltai nyelvkurzusról.


Tekintsd meg árainkat


Amennyiben az ájanlat felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot

telefon +36 30 664 19 98 email info@talentagency.sk