NYELVTANULÁS ÉS MUNKA AUSZTRÁLIÁBAN

BEVEZETÉS

Nyelvtanulás és munka Ausztrláliában

Ausztráliában élni nem csupán egy álom,
hanem lehet akár a közeli valóság is

Ausztráliában a tanuló vízum alapján heti 20 órát dolgozhatsz átlagosan 20$ órabérért. Így havi 1600$ tudsz megkeresni, ami elegendő arra, hogy fedezd a napi kiadásaidat. Ausztrália jóléti ország, ahol a diákmunkából megtudsz élni.
A partner ügynökségünk helyileg Ausztráliában tartózkodik és 19 évvel ezelőtt szintén diákoként kezdték itt. Mivel ők maguk is végig járták az utat a diákvízumtól kezdve, egészen az ausztrál állampolgárságig, tudnak Neked majd segíteni.
Teljes empátiával bele tudják élni magunkat, mire van szüksége egy újonnan jött diáknak, aki Magyarországról érkezik Ausztráliába. Ez az empátia az, ami az ügynökségünket sikerre vitte.

Ausztrália azonban nem csak a tanulásról és a munkáról szól, hanem a kikapcsolódásról és a szórakozásról is. Rendszeresen szervezünk kirándulásokat a közeli esőerdőbe, tengerpartokra, korallzátonyokra és szigetekre. A kalandvágyóknak mindenképpen itt a helyük. Sokkal jobban tudsz majd haladni a nyelvtanulásban, ha közben jól érzed magad.


Amit az ügynökségünk biztosít számodra:

  • megkérvényezzük részedre a turista vagy tanuló vízumot: a vízumokról bővebben a vízumok Ausztráliában szekcióban olvashatsz.
  • az igényeid alapján bebiztosítjuk a megfelelő iskolát és szállást: a szállásokról bővebben a szállás Ausztráliában szekcióban olvashatsz
  • ingyenesen elszállítunk a reptérről a szálláshelyre
  • elkísérünk az első bevásárlásra, ahol megmutatjuk, mit és hol érdemes vásárolni. Ezután vissza szállítunk a szálláshelyre, hogy ne kelljen a bevásárlással cipekedned.
  • elkísérünk a bankba, ahol nyitunk bankszámlát a részedre és elmagyarázzuk a részleteket /amennyiben szeretnél munkát vállalni /.
  • aktiválunk részedre egy ausztrál SIM kártyát ( fontos, hogy álláskeresés esetén ausztrál telefonszám szerepeljen az önéletrajzodon )
  • megkérvényezzük részedre az adószámot / amennyiben szeretnél munkát vállalni /, amelyet 3 hét után megkapsz a szállásodra.
  • megmutatjuk, hogyan találj minél előbb munkát / a munkalehetőségekről bővebben a munka Ausztráliában szekcióban olvashatsz /

Minden felsorolt szolgáltatás ingyenes a számodra. Jutalékot az iskolától kapunk ezért a diákjakinknak nem számlázunk közvetítői díjat. Az ott tartózkodásod folyamán a dolgozóink rendszeresen találkoznak a diákokkal és több szabadidő programot is szerveznek nekik.

Az iskoláink és szállásaink Cairnsben találhatóak.

Cairns egy 160 000 fős kisváros, tehát ideális hely egy újonnan érkezett diák számára. A diákok itt leggyakrabban kerékpárral közlekednek, így nem kell heti 20 dollárt a tömegközlekedésre elkölteniük. Cairns természetesen olcsóbb mint a legtöbb nagyváros Ausztráliában.Amennyiben az ájanlat felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot

telefon +36 30 664 19 98 email info@talentagency.sk